Néhány apró kulisszatitok, amiktől igazán csodálatosak lesznek majd a képek az enteriőrről

Ügyfeleim sokszor kérdezik az első – egyben ismerkedő – munka előtt, hogy mire van szükségem a gördülékeny ügymenethez. Hány segítő kéz kell a „terepen”, és milyen eszközökre lesz igényem, és így tovább.

Általában a fotózás elején pakolunk egy kicsit. Ha már laknak a lakásban, akkor mindenképp eltesszük a személyes jellegű tárgyakat, hogy azok ne legyenek a képeken, de még az is lehet, hogy kisebb-nagyobb bútorokat is kiveszünk a képből, amik a mindennapi funkcionalitásban ugyan fontosak, de a művészi értéken rontanának.

Sokszor előfordul, hogy kicsit átrendezzük a szobákat – persze nem tesszük át a szekrényeket másik falra –, hogy úgy fussanak a vonalak, ahogy azoknak kell, és úgy jöjjenek ki a sötét-világos tónusok, ahogy az majd a legelbűvölőbb képet fogja mutatni a lakásról.

Plusz tárgyakra, eszközökre néha szükség van, főleg egy frissen elkészült még lakó nélküli ingatlan esetében. Apróságok ezek: néhány könyv vagy magazin, egy csokor virág, üveg bor, vagy két csésze kávé. Semmiségnek tűnik, de a kompozíción sokat dob és „életszagúvá” teszi azt. Kérésre mindent viszek magammal, ami a munkámhoz kell, de a látvány abból fog létrejönni, ami ott van a helyszínen, illetve esetleg kicsit kevesebből (személyes tárgyak). Törekszem arra, hogy a maximumot hozzuk ki mindenből. 

Oszd meg velünk te is véleményed!
Név *
E-mail *
Üzenet *
Elküldöm a véleményem!Blog menü
Bata Tamás
Bata Tamás
Minidg törekszem arra, hogy érdekes írásokkal, tartalmas blogokkal támogassam a vállalkozásod. Bátran nézz körbe az oldalon vagy válassz az alábbi kategóriák közül. Ha kérdésed van, kattints a “Kapcsolat” menüpontra és keress bátran!
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás