HírekMiért számítanak a párhuzamosok és a merőlegesek az enteriőrfotókon?

Párhuzamosok és merőlegesek? Egyenes vonalak? Szabályos formák? Tükröződésmentes felületek? Rossz szögből fotózás, ahol nem látszik minden megfelelően? Ennyit számítanak ezek? – kérdezik sokan. Igen, többet is, mint gondolnád.

Milyen utómunkálatokon esnek át az enteriőrfotók és ez mennyi ideig tart?

Sokan gondolhatják úgy, hogy fotózni bárki tud. Hiszen mi sem egyszerűbb, mint bekapcsolni a fényképezőgépet vagy a telefont és kattintani! Gyakran mégsem vagyunk elégedettek az eredménnyel

Csak a jó gép számít, és máris tökéletes fotók fognak születni az ingatlanról?

Sokan idegenkednek attól, hogy ingatlanuk eladása, vagy esetleg kiadása előtt profi fotóst kérjenek fel az ingatlanhirdetésébe feltöltendő képekhez. Sokszor pedig még az anyagiak sem jelentenek gondot...

A referenciák gyűjtésének alappillérei

Lakberendezőként, építészként nagyon fontosak a referencia fotók. Ez árulkodik leginkább az eddig elvégzett munkák minőségéről és mennyiségéről, akkor miért nem bízzuk profira?
Blog menü
Bata Tamás
Bata Tamás
Minidg törekszem arra, hogy érdekes írásokkal, tartalmas blogokkal támogassam a vállalkozásod. Bátran nézz körbe az oldalon vagy válassz az alábbi kategóriák közül. Ha kérdésed van, kattints a “Kapcsolat” menüpontra és keress bátran!
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás