A szépség mindenben jelen van. Észrevenni és megkomponálni a szépséget, ez az ami megkülönbözteti a fényképet a pillanatképtől.
Matt Hardy

Elérhetőségeim

Bata Tamás - elérhetőségek
Megtekintetted weboldalam szolgáltatás oldalát és további kérdésed van? Szeretnél még több információhoz jutni az üzleti fotózással kapcsolaban? Kitaláltál valami teljesen új dolgot és ebben kérnéd a segítségem? Ne habozz, bátran írj Nekem! Ehhez kövesd az alábbi utasításokat.

Nincs más dolgod, mint használd az oldal alján található űrlapot. Kérlek add meg a neved, e-mail címed és teszemétesen a telefonszámod. Ha azonnali, hivatalos árajánlatra van szükséged, akkor kérlek, hogy a cégnevet is feltétlenül töltsd ki. Ha minden adat megadásával végeztél nincs más dolgod, mint kattints az "Elküldöm" gombra. Ígérem, hogy egy napon belül válaszolok leveledre!
Bata Tamás E.V.
1031 Budapest, Zaránd utca 3.
68824534-1-41

Adatvédelmi Nyilatkozat
Tárhelyszolgáltató: Marketing Soul Kft.
útvonal tervezése
Írd ide az indulás helyét: *
tervezés!
Kapcsolat
Üzenj, kérj visszahívást!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Elérhetőségek


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás