Ingyenes fotós tippek Fotózási segédlet

Köszöntelek az üzleti fotózás világában!

Nagyon örülök annak, hogy Te is felismerted, hogy egy megfelelő üzleti fotó rengeteg módon támogatja a vállalkozásod mindennapos működését. Tudnod kell, hogy nem feltétlen reklámfotókról kell beszélnünk, ha üzleti fotózásról van szó. Mivel napjainkban ott lapul mindenki zsebében egy okostelefon azt gondolnánk, hogy gyakorlatilag fotósra nincs szükség, pedig pont az ellentéte, hiszen nagyon szembetűnő a különbség egy profi fotós által készített fénykép és egy saját magad által fotózott, megfilterezett fotó között. A látogatóid érzik, hogy mikor spórolod ki valamiből az anyagot.

Elkészítettem a részedre a több oldalból álló tanács gyűjteményt, aminek a segítségével sokkal jobb minőségű fotókat tudsz Te magad is elkészíteni. Görgess lejjebb és töltsd le a “Több oldalnyi fotós tipp, ami profitot termel Neked!” kiadványomat és élvezd a fotókban rejlő lehetőségek erejét. Ha a megvalósítás során hozzáértő és szakértő társra vágysz, természetesen bátran emeled fel a telefont és keress bizalommal. Hogy konkrétan miben lehetek a segítségedre azt IDE kattintva a szolgáltatás oldalon megtekintheted, ha pedig egy komplex ingyenes tanácsadásra vágysz, ahol megvizsgálom a vállalkozásodat és javaslatot teszek arra, hogy miként turbózd fel a vállalkozásod kommunikációs tevékenységét görgess lejjebb és jelentkezz ingyenes konzultációmra!
Egy jó fénykép az a tényt közli, a szívedet megérinti és hagyja a nézőjét egy rövi időre más valakivé válni. Egyszóval a jó fénykép hatásos.
Irving Penn

Miért éri meg?

Hogy miért éri meg letölteni ingyenes "Több oldalnyi fotós tipp, ami profitot termel Neked!” kiadványomat? Természetesen azért, mert Te egy olyan vállalkozó vagy, aki a legtöbbet szeretné kihozni a cégéből. Biztos vagyok benne, hogy Te maximálisan értesz a szakterületedhez, ahogy Te úgy én is a sajátomhoz. Azért hoztam létre Neked ezt a kiadványt, hogy betekintést nyerj az enyémbe és, hogy a hasznos tanácsaimmal hozzájárulhassak ahhoz a törekvésedhez, hogy bemutasd vállalkozásod a potenciális célközönségednek, ami által elősegítem azt a folyamatot, hogy a jó minőségű képek pénzt termelnek Neked.
Bata Tamás - a mi fotósunk

Mi van a csomagban?

A csomagban kézzelfogható tanácsokat találsz a kedvenc témáimról! Elmondom, hogy lehet egyszerűen izgalmas portrét készíteni rólad, bemutatom, hogy a gasztro egységed mennyire meghálálja ha foglalkozol vele és képekbe öntöd a működését. Bevezetlek a termékfotózás alapjaiba és megmutatom azt is, hogy miként készíthetsz szuper gömbpanorámát. Ha imádsz kirándulni vagy imádsz vonzó helyeket felfedezni, akkor turisztikai fotózáshoz is szuper ötletek várnak. Természetesen lenyűgöző anyagomból nem hagyhatom ki a műemlék fotózáshoz és a gömbpanorámakészítéshez kapcsolódó tippjeimet sem.
Ízelítő a Több oldalnyi fotós tipp, ami profitot termel Neked!
ingyenes kiadványomból
Több oldalnyi fotó tipp
5+1 ötlet, hogy hogyan készíts jól megkomponált enteriőrfotót szálláshelyed bemutatásához.
gasztrofotozás
Gasztro egységed jó fotóért kiált! Mutasd meg profi mófon, hogy mi van a tányéron.
gömbpanoráma a googleban
Google keresőben előrébb kerülni gömbpanorámával a legegyszerűbb, mutatom hogyan.
üzleti protré készítése
7 tipp, hogy hogyan használd üzleti protrédat bevételszerzésre.
fotós tippek
ÉS MÉG TOVÁBBI 3 NAGYON VONZÓ ANYAG.
Bata Tamás - a mi fotósunk

Mi fog történni
miután megadtad az adataidat?
Miután minden adatot megadtál és rákattintottál a “Kérem a csomagot!” gombra megküldöm Neked e-mailben az ígért anyagot. Fontos, hogy ügyelj az e-mail címedre, hiszen oda fog érkezni a nagyszerű tippgyűjtemény.


Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
kérem a csomagot!


Bata Tamás


Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Jelentkezz a díjmentes konzultációra!
Abban biztos vagy, hogy vállalkozásodnak szüksége van egy profi fotósra, aki támogatja a marketing és pr tevékenységed, de azt pontosan nem tudod, hogy milyen költséghatékony lehetőségeid vannak és, hogy mennyiben járul hozzá egy profi fotós szolgáltatási köre a profitermelő szándékodhoz? Nincs más hátra, jelentkezz ingyenes konzultációmra, aminek segítségével bátran felteheted kérdéseidet, átbeszélhetjük céljaidat az üzleti fotózás témakörében és díjmentesen még egy együttműködési ajánlatot is elkészítek a részedre. Nincs más dolgod, mint töltsd ki a megjelenő űrlapot és e gy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. A konzultációt, akár skype-on is eltudjuk végezni, így a távolság nem akadály!
1.
Ingyenes tippekkel segítek Neked, hogy a legtöbbet hozd ki vállalkozásod marketing tevékenységéből
2.
Megmutatom, hogy egy prémium minőségű, profi fénykép minként alkalmas arra, hogy eladjon helyetted
3.
Áttekintjük a céged szolgáltatási- és termékkörét, hogy pontosan meghatározzuk milyen képekre van szükséged
4.
Átbeszéljük az esetleges együttműködési pontokat és prioritásokat, hogy te árban is a legjobban járj
5.
Ingyenesen elkészítek a részedre egy együttműködési ajánlatot, így könnyen tudsz majd kalkulálni
6.
Ajándékba adok Neked egy ingyenes portré fotózást, amennyiben bármilyen megrendelés történik
Fotós ajánlat


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás