Termék

Koncz Melinda
Koncz Melinda
Archishade Kft.
Szakmai alázat, leleményesség, precizitás és részletek… a professzionális fotók inspiráló megoldásainak kiváló szakértője. E fogalmak jutnak eszembe először Tamás munkásságáról. A vizuális megjelenés az egyik legfontosabb marketing-stratégia, melyhez megbízható partnerre találtunk Tamás személyében az elmúlt évek alatt. Alkotó munkájával hozzájárul, hogy cégünk üzenetét, termékeink minőségét képeken is hitelesen továbbítsuk célközönségünknek és a világnak.
Banna Ádám
Banna Ádám
Atenád Kft.
Cégünk termékképeit régóta Tamás készíti. Maximalista ember vagyok, törekszem a tökéletességre munkámban, ezért szeretek vele együtt dolgozni.
Budai Zsolt
Budai Zsolt
Holiday Beach Hotel
Bata Tamás kivalló szakember, megbízható, munkájára igényes és tudja, hogy a lényeg a részletekben rejlik. A közös munka örömet okoz, hiszen könnyen talál hangot mindenkivel és így a végeredmény magáért beszél. Bátran ajánlom!
Balogh Ágnes
Balogh Ágnes
www.badesign.hu
hú nagyon jó lett az összeállítás, annyira jó érzés magazinban látni a munkám. nagy álmom volt! és mennyi oldal!!!! :-) köszi a szép fotókat még egyszer.
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás