Épület

Banna Ádám
Banna Ádám
Atenád Kft.
Cégünk termékképeit régóta Tamás készíti. Maximalista ember vagyok, törekszem a tökéletességre munkámban, ezért szeretek vele együtt dolgozni.
Budai Zsolt
Budai Zsolt
Holiday Beach Hotel
Bata Tamás kivalló szakember, megbízható, munkájára igényes és tudja, hogy a lényeg a részletekben rejlik. A közös munka örömet okoz, hiszen könnyen talál hangot mindenkivel és így a végeredmény magáért beszél. Bátran ajánlom!
AntaL Csaba
AntaL Csaba
PortusHome
Tamás többek között a PortusHome Dörgicse vendégházunkat fotózta, és nagy szerepe van abban hogy ház fotóanyagát számos neves magazin felhasználta, és a vendégeinket is meggyőzik a képek, amikor szállást keresnek. A munkája kivétel nélkül mindig száz százalékos, percíz, ügyel a részletekre és jól mutat be egy-egy témát.
Lovász Károly
Lovász Károly
KAV Hungária Kft. ügyvezető
A KAV és Bata Tamás egymásra találása meseszerű volt, csakúgy mint képei. Speciális nyílászáró megoldásaink apró részleteit, finomságait és napszakos fényjátékait így még senki sem tudta egy kamera segítségével tolmácsolni leendő megrendelőink felé. Oly precíz, oly elegáns megoldásokkal operál, ami egyediségét folyamatosan erősíti a versenytársai között is.
Jankó Péter
Jankó Péter
Jankó Ablak
Több fotózás elteltével, folyamatos munkák után bátran ajánlom Tamást. Gyors, precíz, elérhető, a képek önmagukért beszélnek. Nagyon fontos neki az ügyfél a közös együttműködés, rugalmasan lehet vele tervezni ebben a felgyorsult turbulens világban. Szeretek vele dolgozni, megbízok benne. Az Ügyfeleinknek szimpatikus, jó a kommunikációs képessége! Remélem sok szép képpel fogja Cégünket a Jankó Ablak-ot az idők folyamán megörvendeztetni!
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás