Enteriőr

Laczkó Tímea
Laczkó Tímea
www.laczkotimea.com
Szia Tamás, Hű, nagyon szuper fotókat készítettél, köszönöm szépen, nehéz lesz válogatnom... :) Annyira ügyesen dolgoztál, hogy rendesen küzdöttem a válogatásnál, mert igazából így egyben, különböző fényekkel adja vissza leginkább a teljes hangulatot... Nagyon szépen köszönöm a közös munkát ismét örülök, hogy téged választottalak a sok ajánlás révén, abszolút visszaigazoltad a közös munkákkal, amit éreztem rólad a korábbi képeidből. Gratulálok! :)
Szijjártó Krisztina
Szijjártó Krisztina
www.trendart.hu
Tamás munkáját a stílusosság, nyitottság jellemzi, de emberileg és szakmailag alázatos, a részletekre való igenyessége pedig lenyűgöző. Külön öröm és kiváltság számomra, hogy barátságunk mar több, mint egy évtizedes. :-) A közös munka vele nem is munka, hanem vidám időtöltés.
Kincses Tímea
Kincses Tímea
www.kincsestimea.com
Szia! Nem tudom mit csinálsz a képekkel, de komolyan jobb mint élőben. El se hiszem, h én terveztem. Nem is tudok választani. Alszom rá egyet és még egyszer átnézem.
Dominkó Gabriella
Bálvány Group Zrt. CEO
Kedves Tamás! Most próbáltam átválogatva letölteni a képeidet amit a Glamour Cafe-ról csináltál és egyszerűen gondom van.... LEHETETLEN VÁLASZTANI!!! Tökéletesek... annyira eltaláltad azt amit szerettem volna! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire profi vagy. Biztosan fogunk még együtt dolgozni.
Lovász Károly
Lovász Károly
KAV Hungária Kft. ügyvezető
A KAV és Bata Tamás egymásra találása meseszerű volt, csakúgy mint képei. Speciális nyílászáró megoldásaink apró részleteit, finomságait és napszakos fényjátékait így még senki sem tudta egy kamera segítségével tolmácsolni leendő megrendelőink felé. Oly precíz, oly elegáns megoldásokkal operál, ami egyediségét folyamatosan erősíti a versenytársai között is.
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás