Szolgáltatásaim

Egy jó kép bizony többet ér minden szónál. Megörökít egy pillanatot, bemutat, megmutat, vágyat kelt, felelevenít, elad. Én abban sietek a segítségedre, hogy egy kép tényleg többet érjen minden szónál és a legvonzóbb módon tudd megmutatni a valóságot. Üzleti fotósként azon dolgozom hétről hétre, hogy Te a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból és megmutathasd a világnak, hogy milyen értékek is rejlenek a Te tevékenységedben. Görgess lejjebb és válaszd ki a számodra legvonzóbb megjelenési lehetőséget, bátran böngéssz oldalaim között. Javaslom, hogy a referenciáimat se hagyd ki. Ha a fotóim magukért beszéltek feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt! Nagyon örülök, hogy az oldalamon jársz.

Üdv, Bata Tamás
1

Portré

Sokszor szoktunk viccelődni azzal, hogy “nem vagyok fotogén”, “rólam jó képet nem lehet csinálni”, “rólam még senki nem csinált jó képet”. Bebizonyítom, hogy igenis lehetséges. Egy jó portrékép megannyi részletet hordoz magában. Én ezeket a részleteket megtalálom, beállítom és Te valóban a legjobb arcodat mutatod a képeimen.

Enteriőr

Azt mondják, hogy egy helyiségnek, térnek lelke és lüktetése van. Amikor egy enteriőrfotót készítek minden esetben arra törekszem, hogy ezt a lüktetést megmutassam. Egy tér minden esetben él. Ha ezt megtudjuk mutatni, akkor mindenki ebbe a térbe fog vágyódni. A Te célod pedig pont ez! Kattints a “tovább” gombra a részletekért!

Enteriőr

Azt mondják, hogy egy helyiségnek, térnek lelke és lüktetése van. Amikor egy enteriőrfotót készítek minden esetben arra törekszem, hogy ezt a lüktetést megmutassam. Egy tér minden esetben él. Ha ezt megtudjuk mutatni, akkor mindenki ebbe a térbe fog vágyódni. A Te célod pedig pont ez! Kattints a “tovább” gombra a részletekért!

Termékfotózás 3

Termékfotózás

A webáruházak és az online tartalmak világában gyakorlatilag megannyi termékfotóval találkozunk és egyre nagyobb szerep jut ennek a területnek. Mutasd be termékeidet, alkotásaidat a legjobb formájukban, hitelesen és tartalmasan. A közönséged a vásárlásával fogja meghálálni a professzionális, szemet gyönyörködtető törekvésed.
Az egész fényképezésnek az a lényege, hogy nem kell szavakkal elmagyarázni.
Elliott Erwitt
Ho-Re-Ca

Egy hotel, étterem vagy kávézó bemutatása igazán nehéz feladat. Az ízek, hangulatok mellett kiemelt szerep jut az ott dolgozó munkatársak személyiségének, a minőségnek és természetesen annak is, hogy egész pontosan mi az, ami a tányérra vagy a pohárba kerül. Az én segítségemmel profi módon mutathatod meg, hogy milyen értékek, kincsek rejlenek a horeca egységedben.

Turisztika

Azt mondják a turizmus virágkorát éljük. Mit gondolsz, hogy a nagy hírverések mellett mi alapján dönti el egy potenciális látogató, hogy a te vidékedre, városodba, környékedre látogat vagy sem? Ebben bizony óriási szerep jut a fényképeknek. Mutasd meg Te is turisztikai látványosságaidat úgy, hogy azok mozgalmasak, kikapcsolóak vagy akár egyszerűen vonzóak legyenek.

Műemlék

Egy műemléket bemutatni igazán különleges feladat, a maga sokszínűségében, úgy hogy átjárja a történelem, a hagyomány ... a múlt. Egy műemlékvédelem alatt álló épület esetében ténylegesen igaz a mondás, hogy a részletekben rejtőzik az ördög. Részletgazdag és feltételen sokatmondó fotókat ígérek Neked. Hozzuk felszínre a tartalmas régmúltat közösen. Keress bátran!
Szeretem azokat az embereket, akiket lefényképezek. Igazából a barátaimnak tartom őket.
Legtöbbjükkel sosem találkoztam még, nem is ismerem őket, mégis a képeimen keresztül velük élek.
Bruce Gilden
FotóemedzsmentFotómenedzsment 7

Fotómenedzsment

Vállalkozó vagy és számos olyan esemény történik a vállalkozásod életében, amit bizony üzleti okokból, pr vagy marketing tartalmak gyártása kapcsán szeretnél megosztani a nagyvilággal vagy a potenciális vásárlóiddal? Ebben az esetben havi, átalánydíjas fotómenedzsment szolgáltatásom biztos, hogy Neked való. Tervezhető kiadás, flexibilis rendelkezésre állással várlak.GömbpanorámaGömbpanoráma 8

Gömbpanoráma

Élj a technika nyújtott lehetőségekkel és engedd, hogy potenciális vásárlóid, szállodád, éttermed vagy bármely egységed látogatói virtuálisan is körbenézhessek Nálad. A kedvező gömbpanoráma szolgáltatásom segítségével újszerű módon leszel képes bemutatni vállalkozásod lenyűgöző tereit anélkül, hogy bármilyen fontos részlet vagy akár a szoba egy sarka kimaradna.
Bata Tamás
Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás