2

Enteriőrfotózás

A te vállalkozásod felkészült arra, hogy megtöltsd vendégekkel, a segítségemmel?
Az enteriőrfotózás, vagy épületbelső fotózás egy olyan magas szakmai tudást és látásmódot igényel, amit nem lehet egy egyszeri telefonos ingatlanfotózással elsajátítani. A kinti és benti fények megfelelő kiexponálása, valamint a belső lámpák fényének megjelenítése nehéz dió. Az én feladatom az, hogy a tér adottságait két dimenzióban, a fotó korlátozott keretei között a lehető leghitelesebben visszaadjam a szükséges utómunkálatokkal együtt.

Az enteriőrfotó nem titkolt célja, hogy eladja szálláshelyed vagy felkeltse vállalkozásod terei iránti vágyat. Az én feladatom, hogy ezt a törekvésedet elősegítsem!


Enteriőr fotó Enteriőr fozótás Enteriőr fotó

Mik az előnyei egy jó enteriőrfotónak?

Magasabb áron értékesíthetsz – magasabb profitért
Bizalmat ébreszt az új látogatóid szemében
A jó kép jó minőséget, jó szolgáltatást közvetít
Egy igényesen kivitelezett fotó igényességet feltételez
Biztosíték a partnerek, ügyfelek, vendégek számára
Minőségi ügyfélkör választja a szolgáltatásodat
Megnyerő, így Téged választanak potenciális ügyfeleidÉn nem bízok a szavak erejében. Én a képek erejében bízok.
Gilles Peress
Enterifőrfotózás
Érd el, hogy imádják a szolgáltatásodat! Kiknek jó mindez?
Lakberendezők, belsőépítészek, építészek, üzlethelyiségek, irodák, kávézók, hotelek, belsőépítészeti és technológiai tervezéssel, növénydekorációval foglalkozók – csak néhányan azok közül, akik sokkal jobban meg tudják szólítani a célcsoportjukat, ha honlapjukon, katalógusaikban, és egyéb kiadványaikban vonzó fotókkal mutatkoznak be célközönségüknek.

Foglalkozz bár világítástechnikával, kínálhatsz hideg-meleg burkolatokat, foglalkozz textilekkel, tervezéssel, legyen árnyékolástechnikai céged vagy kereskedelmi egységed, ha növelni szeretnéd a profitod, az üzlethelyiségedről, szolgáltatásaidról készült fotók számodra is fontosak.

Hogyan termel Neked profitot egy “egyszerű” fotó?

Szerezz bizalmat azzal, hogy képeken keresztül is megmutatod bemutatótermed, szalonod, vagy akár bútorüzleted, áruházad minőségét, megjelenését. A mai vásárlók már nem a kirakatban kezdik a vásárlást, hanem a honlapodon. Ha böngészés közben sikerül felkeltened és megtartanod a figyelmét, esélyes, hogy telefont ragad, rendel, vagy épp személyesen találkoztok. Erre mind képes egyetlen kép!

A szálláskereső vendégek elsősorban honlapodon fognak nézelődni, ezért, ha ott megfelelő minőségű képeket találnak, meggyőzöd őket, hogy Téged válasszanak. Mi van akkor, ha egy szállásokat összegyűjtő oldalon kutatnak a legjobb ajánlat után? Nem kell mondanom, hogy mit is jelent, ha a Tiéd a legjobb, legmegyőzőbb fotó!
Enteriőr fotózás
Lakberendezőként, belsőépítészként, építészként, tervezőként fontos, hogy profi minőségű képekkel mutasd be munkásságod, ezáltal új megrendelőid megbizonyosodhatnak tevékenységed színvonaláról. Hotel tulajdonos vagy? Professzionális külső és belső fotókkal, részlet- és imázsképekkel bemutatott szálláshelyed nagyobb forgalmat és magasabb árszínvonalat generál a több vendég mellett.
Aktuális ajánlatom

Egy kötetlen fotózás során igény szerint külső és belső képeket készítek az adott helyszínről. A külső képek készítésének időpontját a legszebb fények miatt érdemes a naplemente utáni órákra időzíteni. A beltérről készített képeket több szögből, nézőpontból készítem. Remek hír, hogy a kész képek közül Te választod ki a neked legjobban tetszőket. A fotózás előtt a tereket szükség esetén kissé átrendezem, ha kiegészítőkre van szükség, akkor azokat ízlésesen elhelyezem. A munkám során nagytotál és részlet enteriőr fényképek is készülnek. A fotózás végeztével online kerül átadásra 10 db teljes felbontású enteriőrfotó, amelynek minden jogait a megrendelő vagyis Te birtoklod.
Legfőbb tudnivalók
Fotózás időtartama átalagosan 2,5 - 3 óra
Online kerül átadásra 10 db teljes méretű enteriőrfotó
A helyszínt részleteiben átbeszéljük, közösen találjuk ki, hogy miről készüljön profi fotó
Az enteriőr styling-ot az ár minden esetben tartalmazza
72 órán belüli képátadás
Budapesten a kiszállás díjtalan
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás