7

Fotómenedzsment

Azon dolgozom, hogy Te sose mondhasd, hogy "De jó lett volna, ha erről csinálunk egy képet".
Egy vállalkozás életében szinte napi szinten előkerülő tárgy a fényképezőgép. Egy cégnek mindig szüksége van új termékfotóra, az új cégautókról profi képekre, az átalakult irodáról, gyárról szükség lenne szép enteriőrfotókra. Új kollégák érkeztek, akikről bemutatkozó portrét kellene készíteni a profi weboldalra. Még szó sem esett a sok-sok rendezvényről, az év közben sorra kerülő programokról, amelyekről a céges honlapon, közösségi felületeken szerencsés lenne minőségi képanyagot publikálni.

Olyan havi, átalánydíjas fényképészeti szolgáltatást nyújtok, ami mindezekben tud segíteni Neked. Rendelkezésedre állok minden felmerülő céges fényképezési projekt esetén, egy előre jól kalkulálható havidíjért cserébe.


Minden olyan felelősségteljes közepes- és nagyvállalat vezetőinek ajánlom, aki hisz a képek szemléletformáló erejében és fontos számára a minőségi képi megjelenés. Ajánlom továbbá olyan cégvezetőknek és döntéshozóknak, akik nem akarnak mindig másik fotós keresgélésével időt tölteni, legyen szó bár szolgáltatást közvetítő vagy terméket előállító vállalatról, mindenkinek szüksége van minőségi és folyamatos képi anyagra.

Kiknek és miért is?

Minden jelenleg zajló vagy jövőben tervezett tevékenység képi megörökítése nélkülözhetetlen, mert minőségi képekkel minden magasabb áron értékesíthető. A folyamatos online és vagy offline jelenlét a professzionális képek segítségével magas minőségben tünteti fel a céget, kitűnve ezzel a konkurencia közül. Közösségi oldalaid változatosabbá fognak válni, hiszen tartalmas és sokatmondó fotókkal tudod a kommunikációd feldobni.

Tudtad, hogy azok a cégek, akik profi képeket használnak a közösségi oldalaikon, sokkal több vásárlót vonzanak magukhoz, a vásárlók bizalmát könnyebben elnyerik.

Aktuális ajánlatom

Hogy miért is nagyszerű ez a szolgáltatás? Azért, mert a fotómenedzsment szolgáltatásom során az ügyfeleim számára havidíj ellenében, előre meghatározott számú kép elkészítését, retusálását vállalom. Havonta 25.000 Ft-ért 10 darab fénykép készül a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan. További képek rendelése esetén 3.500 Ft-os képárral lehet számolni. A kiszállási díj Budapesten ingyenes, egyéb esetben a mindenkori benzinárnak megfelelő összeg kerül kiszámlázásra.
Legfőbb tudnivalók
Havi rendszerességgel új fotók készülnek
Prémium minőségű anyagokat tudsz publikálni
Havi rendszerességgel számíthatsz a munkámra
A csomag megvásárlása miatt vonzó a kép darabár
Budapesten díjmentes havi 2 kiszállás
További képek kedvező áron kérhetők
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás