8

Gömbpanoráma

A "Nézz körbe nálam!" kifejezés még sosem lehetett ennyire valóságos!
A körpanorámák - vagy más szóval gömbpanorámák - egy adott pontról való körbetekintést nyújtó felvételek. A gömbpanoráma a tágasság érzetét nyújtja, hiszen bárki, bárhonnan, bármikor körbenézhet a vállalkozásod tereiben a telefonját körbe mozgatva minden irányba, 360 fokban. Ezek a felvételek a honlapodba is könnyen beilleszthetők és a keresők is szeretik, hiszen a Google találati listájára erős ráhatást gyakorolnak. Több körpanoráma fotó összekapcsolásával egy virtuális séta keretében több nézőpontból is bejárhatják látogatóid a teljes telephelyed, üzleted vagy akár éttermed, vendéglátó egységed is.

Ez a nyitottság növeli az érdeklődők bizalmát és arra ösztönzi őket, hogy személyesen is felkeressenek Téged. Élj ezzel a lehetőséggel! Készítsük el közösen profi gömbpanorámád!


Miért is jó ez?

Tágasság érzetét kelti, a látogató úgy érzi nagy térbe lépett, ahol könnyedén körbenézhet
Áttekinthető lesz a tér, hiszen minden irányba megnézheti a látogató, mit merre talál
Könnyen honlapodba illeszthető és a keresőmotorok imádják
Látványossá teheted honlapod, hiszen egy virtuális tér lesz a honlapodba illesztve, amit a látogató mozgathat
Bizalmat ébreszt, hiszen a látogató azt látja, ami a valóság, körbe tud tekinteni
Meggyőzi a látogatóid, hogy nincs takargatnivalód, bátran vállalod helyiséged minden pontját

Kiknek ajánlom?

A 360 fokos gömbpanorámát mindazoknak ajánlom, akiket személyesen keresnek fel látogatóik, így legyen akár szállásadó, étterem, bár, kávézó, vagy szolgáltatást nyújtó üzlethelyiség tulajdonosa. Lehet akár múzeum vagy kiállítóterem, piac, de egy élelmiszerbolt is. Mindezeken felül egy ingatlan eladása esetén is nagy segítség lehet a 360 fokos gömbpanoráma, hiszen ezáltal mindösszesen néhány képből megmutatható az egész ingatlan, így jobban kiszűrhető a felesleges körök egy része.
gömbpanoráma készítése
gömbpanoráma fotózás
Ez könnyen felhasználható?
A 360 fokos gömbpanorámát legegyszerűbb formában a Google profiljában tudja az ember felhasználni. Ebbe az üzleti profilba a vállalkozás képei közé feltölthetők ezek a 360 fokos képek, ezáltal egycsapásra megjelennek a Google valamennyi platformján, így többek között a Google térképen is. Ezeket a Google térképen tárolt 360 fokos képeket már könnyedén át lehet emelni a honlapodba, közösségi oldalaidra, így színesítve tartalmaidat, virtuális bejárásra késztetve látogatóidat.


Aktuális ajánlatom

Ugye, hogy Neked is szükséged van egy remek gömbpanorámára. Hogy is néz ki ez a gyakorlatban? A panorámák készítésének ideális helyeit közösen találjuk ki, majd elvégzem az esetleges rendrakást, átrendezést, hogy a kompozíciónak legmegfelelőbb képet kapjuk. Ezek után dslr géppel minden pontból körbefordulva készítek 30 darab felvételt, sötét és világosabb beállításokkal is. Ezeket később szoftveresen HDR képpé alakítom, így lesz részletgazdag a kép a világos és a sötét részekben is. A gömbpanorámákat úgy érdemes elhelyezni a térben, hogy látni lehessen a következő pontot az előzőből, így a látogató könnyedén átlátja a teret. A képek elkészülte után publikálom azt a Google térképre. Ezek használati jogait ezután átadom a megrendelőnek vagyis Neked is. Ennek ára nettó 9.000 Ft gömbpanorámánként. Budapesten belül nincs kiszállási díj minimum 20.000 Ft megbízási összeg esetén, egyéb esetben Budapesten belül 5.000 Ft, vidékre a mindenkori benzinárnak megfelelő összeg kerül felszámításra.
Legfőbb tudnivalók
Gömbpanoráma a Google Maps-re ingyenesen feltöltve
Egyszeri költség, további díjak és kötelezettségek nélkül
Szabadon rendelkezel a fényképek jogaival
Weboldalba is könnyedén beilleszthető képek és túrák
A képeket elhelyezheted vállalkozásod Facebook oldalán
Akár ingyenes kiszállás Budapest területén
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás