4

Ho-Re-Ca

Amikor egy jót eszel, teljesen biztos, hogy először a szemed lakik jól!
Vendéglátóegységnél fotózni csak profi módon érdemes. Új étlapot, prospektust terveztek kiadni? Biztosan tudod, hogy ahhoz olyan étel, ital és enteriőrfotókat szeretnél használni, melyekre a vendégek azonnal igent mondanak és ellátogatnak hozzád. Az ételfotózást lehet gyorsan csinálni, mint egy sorozatkép és csak cserélgetni a fehér háttér előtt a tányérokat, de igazán szép eredményt úgy lehet elérni, ha kreatív módon, minden képet egyedileg komponálunk meg és úgynevezett food-stylingot is alkalmazunk, vagyis egyfajta hangulatot rendezünk be a tányér körül. Sokszor a még nyers hozzávalókból, fűszernövényekből, kiegészítőkből készül el a körítés.

Vendéglátóegységed külső és belső fotóit érdemes profira bíznod, ne érd be kevesebbel. Nem elég, hogy finom, hiszen tudod, először az ember a szemével lakik jól!


Miért érdemes?
ho-re-ca fotózás
Szemet gyönyörködtető
ho-re-ca
horeca fotózás
Meggyőző a vendég számára

ho-re-ca fotó
Magas minőséget közvetít
ho-re-ca fotók készítése
Magasabb áron értékesíthetsz
horeca fotó

ho-re-ca fotó - Bata Tamás
ho-re-ca fotókészítés
Bizalmat épít, azt kapja a vevő amit lát
horeca képek
Illat nélkül is étvágygerjesztő, azonnali kóstolásra ösztönöz
Ha éttermet, hotelt, kávézót üzemeltetsz akkor neked profi ho-re-ca fotóra van szükséged. Nemcsak a közösségi oldalaidra kitéve, de az évszakonkénti étlapkínálaton is rendszeresen szükség van új és persze minőségi étel, ital és enteriőrfotókra. Séfed, cukrászmestered mindig új ízekkel kísérletezik, hogy a vendégek kedvében járjon, hát örökíttesd meg igényes fotóval, profi módon és zsebeld be az elismerést a fizető vendégektől!

Kinek ajánlom?

A professzionális ho-re-ca fotó legegyszerűbb és legkézenfekvőbb felhasználási módja egy minőségében a képekhez illő étlap. Az étlap, amely azonnali rendelésre és kipróbálásra sarkallja a látogatót. Az étlap, amelyben nemcsak az ételek, de akár a konyhában folyó munkák is bemutatásra kerülhetnek, hangulat fotókkal, imázs képekkel. Legyél büszke munkatársaidra, séfedre, az Ő beköszöntő profilképe is szerepeljen étlapodon!

Természetesen a nívós képanyagot fel tudod használni közösségi oldalaidon, honlapodon is, amely hatására új látogatókat csalogathatsz be. Reklám-anyagaidban előkelő helyet fog elfoglalni egy profi módon megörökített főfogás, vagy sütemény képe vagy egy hangulatos enteriőrfotó éttermedről.
Ho-re-ca fot készítése
ho-re-ca fotó
ho-re-ca fotó


Aktuális ajánlatom

Dolgozzunk együtt ho-re-ca egységed láthatóságán! A helyszínt, a terméket, legyen az étel, sütemény, ital vagy imázskép, a megbeszélt időre, az általam a helyszínen felállított stúdiókörülmények között állítom be és ígérem, hogy azt a legmegfelelőbb kiegészítőkkel stylingolom újra, hogy szép kompozíciót kapj végeredményként. Az elkészült képek online kerülnek átadásra a fotózást követő 72 órán belül. Étel, ital és enteriőrfotót már 3.500 Ft-ért készítek a részedre!
Legfőbb tudnivalók
Prémium minőségű, stylingolt fotók
Számos felhasználási terület
72 órán belül átadott képanyag
Díjmentes kiszállás egész Budapest területén
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás