6

Műemlékek

Örökítsük meg a múltat, meséljük el az épület történetét!
Amikor egy műemléket fotózok mindig teljesen elképedem. A hagyomány, a múlt, a dicső percek, a botlások mind-mind ott vannak egy-egy épületben. A történelmi súlyú és hangzatos múltú épületek mesélnek. Az én feladatom az, hogy egy pillanatfelvétel formájában ezeket a történeteket megmutassam a világnak.

Sok esetben a műemlékek fotózása hasonló a turisztikai értékek fotózásával, mégis én egy külön színfoltként tekintek rá, hiszen a részletek bemutatása, a megfelelő fókusz átadása sokkal bonyolultabb feladat, mivel sok esetben egy műemlék esetén csak egy jól megkomponált részletet mutatunk be egy igazán kis spektrumban.

Mutasd meg segítségemmel egy patinás műemlék történetét és vonzd oda az emberek tekintetét!


Előnyei
Egy-egy épületre fókuszál és bemutatja a részleteket is.
Tökéletes és folyamatos témát biztosít a kommunikációhoz.
Történetek elmesélésére ad okot és hangulatot teremt.
Részleteket mutat, melyeket sose vennénk észre.


Kiknek?

Sok esetben látjuk, hogy egy-egy épületnek történelme, múltja és mondanivalója van. Bizonyos esetekben ezek az épületek a feledés homályába vésznek és nem meséli el a történetüket senki, soha.

Ha Ön rendelkezik egy ilyen épülettel, akkor bátran keressen, hogy emléket állítsunk a múltnak, felhasználhassuk a jobb jövőhőz.

Jellemzően olyan ügyfeleknek fontos ez, akiket képes elvarázsolni egy-egy részletgazdag freskó vagy akár egy épület sokatmondó és sokat látott boltíve.

Miért?

Hogy miért örökítsd meg műemlékvédett épületed az gyakorlatilag minden esetben a Te döntésed. Számos képet készítettem már katalógusokba, a Google Térképre, de megannyi fotó díszítheti egy-egy helyi kiadvány oldalait is. Sok esetben gyerekeknek készült belőle oktatási anyag vagy, akár egy-egy turisztikai kiadvány ékes pontja volt egy-egy fotóm.

Az elkészült munkák felhasználásának módja igazán sokrétű lehet. Keress bátran és segítek Neked abban, hogy mennyi módon mutathatod be épületedet a közeli vagy akár a távoli környezetednek.


Aktuális ajánlatom

Miként készül el egy műemlékről a profi, prémium minőségű fotó? A folyamat előtt átbeszéljük, hogy mire van szükséged, milyen jellegű képeket szeretnél, mennyire kreatív a feladat, vagy hova készül a fotó. Ezeket mind a fotózás menete miatt érdemes átbeszélni. Az elkészült képeket 72 órán belül online átküldöm, majd a kiválasztott képeket retusálás után teljes méretben online kapod kézhez. Minden projekt más és más, de jellemzően professzionális műemlékfotót, már 9.900 Ft darabáron készítem el a számodra.
Legfőbb tudnivalók
Részletgazdag, élettel teli képek
Kifejezetten magas felbontású fotók
72 órán belüli online átadás
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás