3

Termékfotozás

Te megrendelél már úgy egy terméket, hogy nem tudod, hogy mi van a dobozban?
Egy minőségi terméket úgy kell lefotózni, ahogy azt a termék alkotója elképzelte, úgy kell megörökíteni, hogy a valóságnak megfelelő méretű, színű, alakú legyen, de felkeltse a figyelmet és eladja magát. Ezt a komplex feladatot nem érdemes amatőrre bízni.

Stúdió körülményeket teremtve érdemes egy egyedi terméket lefotózni, úgy, hogy az minden szögből jól látható legyen és az apró részletek is kivehetők legyenek. Az én feladatom az, hogy a Te termékeid életre keljenek a fotókon és meggyőzzék a potenciális vásárlóidat, hogy szükségük van a te munkád gyümölcsére.


Termékfotó Termékfotózás
Mik a termékfotózás előnyei?
Hangsúlyozza a termék előnyeit és a részleteket is bemutatja a potenciális vásárlóidnak
Felkelti az érdeklődést a termék és a márka iránt
Kreatív módon mutatja meg a termék több felhasználási lehetőségét és a benne rejlő potenciált
Kipróbálásra, megvételre sarkallja a nézőt
Vágyat ébreszt a birtoklásra, érzést közvetít
Termékfotó Termékfotózás


Kiknek és miért?



A terméked, alkotásod profi szintű fotózása kifejezetten fontos számodra, ha Te designer vagy. A teljesség igénye nélkül ékszerrel, ruhával vagy akár bútorral foglalkozol? Ötvös, szobrász, óra- vagy cipészmester vagy? A termékfotózás gyakorlatilag minden designer számára kötelező! Tekints úgy egy jó termékfotóra, mint egy befektetésre, hiszen a segítségével könnyedén adhatod el termékeidet, arról nem is beszélve, ha mondjuk egy webáruházat üzemeltetsz vagy webáruházas értékesítést tervezel.

Az elkészült fénykép segítségével a portfóliódat vagy webáruházadat színesítheted, növelheted az értékesítést. A profi termékfotó segít Neked, hogy a portfóliós anyagodat, vagy akár a munkásságodat komolyan vegyék. A kész kép, ami felkerül a közösségi oldalaidra, marketing anyagaidba nem lehet amatőr, hiszen a termék sem az! Biztos lehetsz benne, hogy egy profi termékfotó hozza majd Neked a következő megrendelést, látogatót és természetesen a profitot is.


Aktuális ajánlatom

Legyen profi termékfotód néhány nagyon egyszerű lépésben! Az előzetes megbeszélést és a termékátadást követően néhány napon belül kerül sor a termékek fotózására. A fotózás minden esetben stúdiókörülmények között zajlik, ezt csak a termék mérete befolyásolhatja. Átbeszéljük, hogy részleteiben mire van szükséged, milyen jellegű képeket szeretnél, mennyire kreatív a feladat, vagy milyen felületre készül a fotó. Az elkészült képeket 72 órán belül online elérhetővé teszem a részedre, majd a kiválasztott képeket retusálás után teljes méretben online kapod kézhez. Minden projekt más és más, de jellemzően professzionális termékfotót már 9.900 Ft darabáron készítek számodra is.
Legfőbb tudnivalók
Minden termékfotó stúdiókörülmények között készül
72 órán belüli online átadás
a kiválasztott képeket retusálom
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás