5

Turisztika

Egy turisztikai attrakció bemutatása jóval több, mint egy szép fotó egy amúgy is vonzó helyről!
Egy városnak, falunak, de minden tájnak, parknak, hídnak, környezetnek lelke van. Igazán sokszínű környezetben élünk. Megannyi építészeti csoda vesz minket körbe, elég ha csak jobbra vagy balra nézünk. A 21. század egyik legnagyobb lehetősége, hogy gyorsan képesek vagyunk eljutni olyan területekre, amelyekre néhány évtizede nem lett volna lehetőségünk. A világ sokszínű és bizony érdemes ez megmutatni minden embernek! Turisztikai intézményt vezetsz? Egy város vagy falu képviselője vagy? Mutasd meg a segítségemmel az embereknek, hogy miért érdemes ellátogatni hozzád!

Megtalálni egy óriási szabad tér vagy város lüktetését az érzékszerveinkkel igazán könnyű feladat, de mindezt megmutatni egy fényképen már kevésbé. Én azon dolgozom, hogy Te turisztikai célű képeid láttán a nagyérdemű felfigyeljen a látottakra és kedvet kapjon ahhoz, hogy az általad megálmodott vagy promotált környezetbe látogasson.


Előnyök
Turisztikai fotózás
Egy jól megkomponált turisztikai fotóval képes leszel bemutatni az adott hely, térség vagy környezet valós értékeit egy mások számára is élvezhető, részletgazdag, szemet gyönyörködtető formában, a maga tökéletességében.
Turisztikai fotók készítése
Az általam készített turisztikai fotókat könnyedén tudod alkalmazni akár nyomtatott vagy online terjesztés során is, ráadásul mindezt úgy, hogy a fotó magáért beszél, vagyis bemutat, vágyat kelt és életérzést, milliőt közvetít.
Kinek?

Turisztikai fotózás szolgáltatásom jellemzően nagyobb település fenntartóinak kedvenc terméke, de számos esetben dolgoztam helyi önkormányzatokkal vagy nagyobb létesítményeket fenntartó gazdasági szervezetekkel, pl.: ökoparkokkal, vadasparkokkal vagy a helyi kulturális élet intézményeivel.

Ezt a szolgáltatást azok számára javaslom, akik amellett, hogy érdekeltek abban, hogy saját környezetükre vonzzák a nagyérdemű tekintetét, elhivatottak abban, hogy környezetük nagyobb ismertséget, nagyobb láthatóságot kapjon és ehhez szeretnének olyan fotókat készítettni, ami ezen törekvésüket jól alátámasztja és ferdítés nélkül, a maga költői szépségében, valóságában kívánják megmutatni egy-egy táj vagy turisztikai látványosság értékeit egy igazán impozáns fotóba vagy fotósorozatba csomagolva.

Miért?

Egy turisztikai fotó alapját gyakorlatilag minden esetben a vágykeltés adja, vagyis azt kívánjuk elérni egy jól megkomponált fotóval, hogy a fényképet megtekintő ember egy adott tájra, helyszínre vágyódjon, oda képzelje saját magát és valamilyen érzelmi töltetet váltsanak ki belőle. Hogy miért?

Egy fotó amellett, hogy megörökít bizonyos pillanatokat megannyi üzleti értékkel is bír. Tipikusan ilyen egy üzleti értelemben felfogható turisztikai fotó, melynek feladata, hogy egy az egyben eladja az vágyódás érzését, hiszen így tudjuk a legkönnyebben rávenni az embereket arra, hogy meglátogassák az adott helyszínt, turisztikai attrakciót. Egy-egy ilyen látogatás fellendíti a helyi szolgáltató és kereskedő egységek működését és életet lehel az adott térbe, ami valójában a turizmus egyik kulcsfontosságú feladata.
Hiszek abban, hogy vannak dolgok, amelyeket senki sem látna, ha én nem fényképeztem volna le.
Diane Arbus

Aktuális ajánlatom

Hogyan lesz Neked is lebilincselő, profi minőségű fotód turisztikai látványosságaidról? Az előzetes helyszíni egyeztetést követően az adott turisztikai látványosságról megannyi képet készítek, melyet 72 órán belül online formában adok át. Ezekből a képekből tudod kiválasztani, hogy melyek nyerték el a tetszésedet leginkább. Az adott tájról több nézőpontból is készítek fotót.

A kiválasztott képeket a retusálást követően adom át 48 órán belül, digitális formában, online. Budapest területén a kiszállás teljesen díjmentes, minden más esetben az aktuális benzinár függvénye.
Legfőbb tudnivalók
Nagy formátumú, akár szélesvásznú képek
Részletgazdag képek, élettel teli színek
72 órán belüli online képátadás
Érdekel a különleges csomagajánlatom? Bátran töltsd ki az űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Ha bármilyen megjegyzést írnál töltsd ki az üzenet mezőt is!
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm


Számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Bata Tamás