Preset - Bata Tamás

Alkoss lenyűgözőt, gyorsan a Lightroommal!

Egy fotózás fele a helyszínen történik, a másik fele pedig a szerkesztő programok előtt. A nyers képeket valahogy Facebook, magazin, poszter kompatibilissé kell tenni.

Ez a folyamat régen az úgynevezett sötét szobában történt. Ma ez már inkább egy íróasztalnál, laptoppal és valamelyik Adobe szoftverrel zajlik, például a Lightroommal vagy a Photoshoppal.

Amióta családom van, próbálok minden munkafolyamatot időhatékonyan elvégezni, ehhez nyújtanak hatalmas segítséget az előre elkészített Lr Presetek.

Hogyan spórolsz időt egy jó Lightroom Presettel?

A neve is hordozza a megoldást, ezek előre beállított “minták” kombinációja, amiket 1-1 kattintással tudsz alkalmazni a kiválasztott képeden. Olyan mint egy Pro Instagram filter.

Azért érdemes használni, mert így nem kell minden egyes fotón 100 csúszkát végig huzogatni, előveszed a Preset gyűjteményed mint egy receptkönyvet és 2 másodperc alatt elvégzed azt, ami jó pár perc lenne MINDEN. EGYES. KÉPEN… Én 1-1 fotózás alkalmával több ezer fotót nézek és szerkesztek át. Képzelheted mekkora segítség ez nekem.

“Vigyázat! Csalok!” – mondta Rodolfo. A Lightroommal legálisan lehet csalni. Nem szükséges több százezer forintos fényképezőgépre beruházni, a Presetekkel egy mobilos fotóból is olyat lehet varázsolni, hogy bármelyik magazinba megállná a helyét.

ez: 

Grand Corvin by Cordia épületének részleteGrand Corvin by Cordia épületének részlete

Miért az én Preseteimet válaszd segítségül a munkádhoz?

Munkám során, a sok-sok év alatt, rengeteg Presetet kipróbáltam és használtam. 

Hihetetlennek tűnik, de több mint 1000 ilyet leteszteltem és szomorúan tapasztaltam, hogy nagyjából 100-ból 1 az, ami igazán használható.

Én megspórolom neked ezt az időt is. Olyan Preseteket raktam össze neked, amelyekkel azonnal tudsz dolgozni és minden ügyfeled imádni fogja a végeredményt, amit nyújtasz majd nekik.

Grand Corvin by Cordia épületének részleteGrand Corvin by Cordia épületének részlete

Mit kapsz az XY nevű preset csomagban?

A csomag tartalma:

  • X ilyen preset
  • Y olyan preset
  • Z amolyan preset
  • Telepítési útmutató
  • Videós segítség a használathoz
  • Fotózási E-book
  • Kérdezési lehetőség tőlem

Ára: 15.000 Ft helyett
Most akciósan: 11.500 Ft

Gondolkodnál még?

Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor próbálj ki 1 db Presetet ingyen:

×
×

Cart