Mennyi ideig tart nálam egy fotózás?

Tartalomjegyzék

Rengeteg idő, míg egy lakás felépül vagy megújul, de az is, míg elnyeri azt a szinte végső formáját. Hetek-hónapok telnek el, míg birtokba vehetik a tulajdonosok az új otthonukat, így ehhez képest a lakberendező és a belsőépítész munkáját megörökítő és referenciaként hasznosító enteriőrfotózás már szinte csak egy pillanatnak tűnik az addig eltelt időszakhoz képest. Egy közepes lakás alapos fényképezése gyakorta 3-6 órán át is eltart.

A méret a lényeg?

Természetesen a méretek is befolyásolják a fotózás idejét. Egy kisebb lakás fotózása nyilván nem fog annyi ideig tartani, mint egy nyolc szobás házé és adott esetben egy nagy méretű ház fényképezése a külső képek okán lényegesen hosszabb lehet még a 6 óránál is. De sok esetben attól is függ a fotózás időtartama, hogy mennyit kell pakolni, hogy minden ott legyen a képen ahol szeretném. 

Kültéri képek készítésének megfelelő ideje

A kültéri fotókat általában este vagy naplemente fényben szeretem megörökíteni a legszebb végeredményért. A kék órák a naplemente utáni egy másfél órát jelentik, ekkor – ha égnek a  házban a lámpák, – csodásan összehozható egy expozícióval a benti és kinti fények és mesés végeredmény születik. Az esti fények kül- és beltéri játéka egyedi kompozíciókat szül, igyekszem időt szánni erre is. A befektetett idő azonban minden esetben meghozza az eredményt, mert olyan képek születnek, amik dicsérik az építész, belsőépítész, lakberendező munkáját és tulajdonosnak is maradandó emlék marad.

Medencés luxus villa esti épületfotózása a Balaton közelében
Mit gondolsz, a te lakásodról mennyi idő alatt tudnék hasonló minőségű képeket készíteni? Tegyünk egy próbát!

Épp fotóst keresel?
Vágjunk bele a közös projektbe