Szia Tamás, Hű, nagyon szuper fotókat készítettél, köszönöm szépen, nehéz lesz válogatnom... 🙂 Annyira ügyesen dolgoztál, hogy rendesen küzdöttem a válogatásnál, mert igazából így egyben, különböző fényekkel adja vissza leginkább a teljes hangulatot... Nagyon szépen köszönöm a közös munkát ismét örülök, hogy téged választottalak a sok ajánlás révén, abszolút visszaigazoltad a közös munkákkal, amit éreztem rólad a korábbi képeidből. Gratulálok! 🙂
Laczkó Tímea
www.laczkotimea.com
before1 copyafter1 copy
Tamás munkáját a stílusosság, nyitottság jellemzi, de emberileg és szakmailag alázatos, a részletekre való igényessége pedig lenyűgöző. Külön öröm és kiváltság számomra, hogy barátságunk mar több, mint egy évtizedes. 🙂 A közös munka vele nem is munka, hanem vidám időtöltés.
Szijjártó Krisztina
https://szijjartokrisztina.hu
BT_20200612_Fot_237 copyBT_20200612_Fot_236 copy
Szia! Nem tudom mit csinálsz a képekkel, de komolyan jobb mint élőben. El se hiszem, h én terveztem. Nem is tudok választani. Alszom rá egyet és még egyszer átnézem.
Kincses Tímea
www.kincsestimea.com
BT_20200720_Szekesfehervar_402-HDR copyBT_20200402_ZalaZone_781-HDR copy
Szakmai alázat, leleményesség, precizitás és részletek… a professzionális fotók inspiráló megoldásainak kiváló szakértője. E fogalmak jutnak eszembe először Tamás munkásságáról. A vizuális megjelenés az egyik legfontosabb marketing-stratégia, melyhez megbízható partnerre találtunk Tamás személyében az elmúlt évek alatt. Alkotó munkájával hozzájárul, hogy cégünk üzenetét, termékeink minőségét képeken is hitelesen továbbítsuk célközönségünknek és a világnak.
Koncz Melinda
Archishade Kft. marketing manager
Szakmailag azt kaptam amit vártam, profizmust, és emberileg is jól tudtunk együttműködni.
Erdélyi Krisztina
www.erdelyikrisztina.hu
1: megismertelek Téged, aki precíz, pontos és megbízható 2: mert a minőségi fotóid és videóid hűen bemutatják és visszaadják azokat a formákat, gondolatokat, érzéseket amiket a tervezés során én a virtuális rajzasztalon megálmodtam.
Fazekas Miklós
https://www.fm-epulettervezes.hu
Nagyon jó képeket kaptunk, örültem nagyon az eredménynek. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert gyorsan megkaptuk a képeket, nagyon profi munkát láttam viszont.
Rózsahegyi Réka
Indotek Group marketing projektvezető
Magas minőségű, erős képanyagokat kaptunk.
Donáth-Müller Viktória
Futureal marketingvezető
Kedves Tamás! Most próbáltam átválogatva letölteni a képeidet amiket csináltál és egyszerűen gondom van.... LEHETETLEN VÁLASZTANI!!! Tökéletesek... annyira eltaláltad azt amit szerettem volna! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire profi vagy. Biztosan fogunk még együtt dolgozni.
Dominkó Gabriella
NÖF marketingvezető
A KAV és Bata Tamás egymásra találása meseszerű volt, csakúgy mint képei. Speciális nyílászáró megoldásaink apró részleteit, finomságait és napszakos fényjátékait így még senki sem tudta egy kamera segítségével tolmácsolni leendő megrendelőink felé. Oly precíz, oly elegáns megoldásokkal operál, ami egyediségét folyamatosan erősíti a versenytársai között is.
Lovász Károly
KAV Hungária Kft. ügyvezető