VÉLEMÉNYEK

Szia Tamás, Hű, nagyon szuper fotókat készítettél, köszönöm szépen, nehéz lesz válogatnom... 🙂 Annyira ügyesen dolgoztál, hogy rendesen küzdöttem a válogatásnál, mert igazából így egyben, különböző fényekkel adja vissza leginkább a teljes hangulatot... Nagyon szépen köszönöm a közös munkát ismét örülök, hogy téged választottalak a sok ajánlás révén, abszolút visszaigazoltad a közös munkákkal, amit éreztem rólad a korábbi képeidből. Gratulálok! 🙂
Tamás munkáját a stílusosság, nyitottság jellemzi, de emberileg és szakmailag alázatos, a részletekre való igényessége pedig lenyűgöző. Külön öröm és kiváltság számomra, hogy barátságunk mar több, mint egy évtizedes. 🙂 A közös munka vele nem is munka, hanem vidám időtöltés.
Szia! Nem tudom mit csinálsz a képekkel, de komolyan jobb mint élőben. El se hiszem, h én terveztem. Nem is tudok választani. Alszom rá egyet és még egyszer átnézem.
Szakmai alázat, leleményesség, precizitás és részletek… a professzionális fotók inspiráló megoldásainak kiváló szakértője. E fogalmak jutnak eszembe először Tamás munkásságáról. A vizuális megjelenés az egyik legfontosabb marketing-stratégia, melyhez megbízható partnerre találtunk Tamás személyében az elmúlt évek alatt. Alkotó munkájával hozzájárul, hogy cégünk üzenetét, termékeink minőségét képeken is hitelesen továbbítsuk célközönségünknek és a világnak.
Szakmailag azt kaptam amit vártam, profizmust, és emberileg is jól tudtunk együttműködni.
1: megismertelek Téged, aki precíz, pontos és megbízható 2: mert a minőségi fotóid és videóid hűen bemutatják és visszaadják azokat a formákat, gondolatokat, érzéseket amiket a tervezés során én a virtuális rajzasztalon megálmodtam.
Tamást előző évben már felkértük a Futureal-csoport irodaépületeinek fotózására, a korábbi jó tapasztalatok alapján idén februárban kettő Cordia lakóépület fotózására is Őt választottuk. Mindent a megbeszéltek szerint teljesített, magas minőségű képanyagot kaptunk tőle. Köszönjük szépen!
Nagyon jó képeket kaptunk, örültem nagyon az eredménynek. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert gyorsan megkaptuk a képeket, nagyon profi munkát láttam viszont.
Magas minőségű, erős képanyagokat kaptunk.
Kedves Tamás! Most próbáltam átválogatva letölteni a képeidet amiket csináltál és egyszerűen gondom van.... LEHETETLEN VÁLASZTANI!!! Tökéletesek... annyira eltaláltad azt amit szerettem volna! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire profi vagy. Biztosan fogunk még együtt dolgozni.
A KAV és Bata Tamás egymásra találása meseszerű volt, csakúgy mint képei. Speciális nyílászáró megoldásaink apró részleteit, finomságait és napszakos fényjátékait így még senki sem tudta egy kamera segítségével tolmácsolni leendő megrendelőink felé. Oly precíz, oly elegáns megoldásokkal operál, ami egyediségét folyamatosan erősíti a versenytársai között is.